Uutiset

Etusivu > Uutiset > Tervetuloa Palopäällystöpäiville Ouluun!

Tervetuloa Palopäällystöpäiville Ouluun!

Pelastusalan suurtapahtuma, Palopäällystöpäivät järjestetään tällä kertaa Oulussa. Merkitse päivämäärä kalenteriisi jo nyt, sillä täältä et halua olla poissa.

Vuoden 2022 Palopäällystöpäivillä varautumisen pre-seminaari lähes tyhjensi pajatson. Ohjelma sai vuolaasti kehuja, eikä vuosi 2023 näytä yhtään huonommalta. Puhutaan suoraan asiasta, jota Suomessa toivottavasti ei koskaan enää koettaisi: pelastustoimi sodassa. Ukrainassa se on arkea. Tästä lisää pre-seminaarissa.
Varsinaisten Palopäällystöpäivien ensimmäisen päivän teemat kiertyvät hyvinvointialueuudistuksen ympärille. Miten vastuun siirtyminen hyvinvointialueille on onnistunut? Pelastustoimen osalta keskeisin syy muutokselle oli pelastustoimen ja ensihoidon synergian vahvistaminen, mutta miltä ensihoidon tulevaisuus näyttää? Entä miten muutoksen keskellä pärjää ihminen, kestääkö kriisiorganisaation työntekijä kriisiytymättä itse? Jälkimmäisenä päivänä sukelletaan kansainvälisyyteen ja rakennuspalojen sammutustekniikan murrokseen.

Luvassa on siis laaja kattaus ajankohtaista ja mielenkiintoista asiaa. Aikaisempien vuosien tapaan alustukset ja keskustelut ovat varmuudella korkeatasoisia ja ajankohtaisia.

Luvassa on siis laaja kattaus ajankohtaista ja mielenkiintoista asiaa. Aikaisempien vuosien tapaan alustukset ja keskustelut ovat varmuudella korkeatasoisia ja ajankohtaisia

Vaikka #ppp2023 tarjoaa mahdollisuuden seurata tilaisuutta striimattuna, on vuorovaikutus aina parhaimmillaan paikan päällä ja livenä. Ole siellä missä kaikki muutkin ovat, nähdään Oulussa maaliskuun lopussa!

V-P Ihamäki, puheenjohtaja

Katso ohjelma ja ilmoittaudu Palopäällystöpäiville!

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *