Etusivu > Palopäällystöliiton mentorointiohjelma

Palopäällystöliiton mentorointiohjelma

Palopäällystöliiton mentorointiohjelma tarjoaa liiton jäsenille tukea ammattiin tai harrastukseen liittyvään kehittymiseen ja ajatusten jäsentelyyn.

Mentoroinnissa mentori tukee aktorin ammatillista kehittymistä, ajattelua ja ymmärtämistä. Mentoroinnista saa kokemusperäistä tietoa ja viisautta kahdenkeskisten keskusteluiden kautta. Aktoriksi kannattaa hakea erityisesti, jos olet urasi alkuvaiheessa tai vaihtanut uusiin tehtäviin ja haluat kehittää osaamistasi. Mentoreiksi haemme jo syvempää osaamista omaavia henkilöitä.

Mentoroinnin sisältöä ei ole tarkkaan rajattu vaan se määrittyy sen mukaan, mitä itse haluat mentoroinnissa käsiteltävän. Maksuton mentorointi on tarkoitettu kaikille jäsenillemme ja se kestää noin vuoden.

Lue Topin ja Jounin kokemuksia mentoroinnista: https://issuu.com/palopaallysto/docs/palopaallysto-lehti-4_2023/20

ILMOITTAUTUMINEN
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi aktorin tai mentorin rooliin 31.1.2024 mennessä sähköpostitse Palopäällystöliiton erityisasiantuntija Joel Kauppiselle: joel.kauppinen@sppl.fi.

Kuvaile lyhyesti taustaasi ja kerro, mihin kaipaisit mentorointia tai mihin teemoihin koet, että sinulla olisi annettavaa mentorina.