JVT-tekijä

Etusivu > JVT-tekijä

Vuoden JVT-tekijä -tunnustus 

Vuoden JVT-tekijä -huomionosoitus myönnetään vuosittain esimerkillisestä JVT-työstä, tapahtumasta tai toiminnasta, jolla on estetty tai rajoitettu vahinkojen määrää, ansiokkaasta toiminnasta JVT-toiminnan kehittämiseksi tai alan turvallisuutta edistävän laitteen, toimintatavan tai vastaavan kehittämisestä. Huomionosoitus voidaan myöntää yritykselle, laitokselle, yhteisölle, työryhmälle tai henkilölle.

Vuoden JVT-tekijä 2018 -tunnustus myönnettiin huhtikuussa 2018 Pitkäjärven Vapaaehtoiselle Palokunnalle. Tunnustus myönnettiin pitkästä ja ansiokkaasta jälkivahinkojen torjunnan ensitoimenpiteiden tuottamisesta pelastustoiminnan yhteydessä. Pitkäjärven VPK saa vuosittain noin 40 hälytystä jälkivahinkojen torjuntaan. Pitkäjärven VPK on kouluttanut aktiivisesti jäseniään toimimaan inhimillisen hädän hetkellä vahinkojen kokonaismäärän pienentämiseksi.

Valtakunnallinen huomionosoitus

Valtakunnallinen huomionosoitus luovutettiin huhtikuussa 2018 vuotuisten JVT- ja Kuivauspäivien yhteydessä. Vuonna 2012 perustetun palkinnon taustalla ovat Suomen JVT- ja kuivausliikkeiden Liitto, Suomen Palopäällystöliitto ja Vakuutusalan Tekniset Tarkastajat.

Lisätietoa:
Pasi Uurasmaa, koulutuspäällikkö, Suomen Palopäällystöliitto
p. +358 40 560 2112
pasi.uurasmaa@sppl.fi