Jäsenedut

Etusivu > Jäsenedut

Jäsenyys tuo ulottuvillesi useita etuja ja huomattavia alennuksia

Palopäällystöliiton jäsenetuja ovat muun muassa: 

  • Palopäällystö-lehti neljä kertaa vuodessa sähköisenä tai paperisena
  • Palopäällystöliiton ja yhteistyötahojen koulutustapahtumat jäsenhintaisina
  • Asiantuntijaverkostoon kuuluminen
  • Neuvonta ja avunanto pelastus- ja turvallisuusalan kysymyksissä
  • Mahdollisuus vaikuttaa pelastus- ja turvallisuusalan kehittymiseen
Lisäksi alla on lueteltu yhteistyökumppaniemme tarjoamat jäsenedut. 

ELIXIA

ELIXIA tarjoaa Suomen Palopäällystöliiton jäsenille 20 prosentin alennuksen 12 kuukauden sopimuksista. Alennus huomioidaan jäsenyyden kokonaishinnassa. Käytä etukoodia sarrmidote liittymistilanteessa saadaksesi edun käyttöösi. 

Hyödynnä etusi suoraan liittymällä: elixia.fi/liity-jaseneksi 
Voit liittyä jäseneksi myös lähimmässä ELIXIA-keskuksessa. 
Etu on käytettävissä jäsenyyden minimihintaan asti. Minimihinnat 37–40 €/kk.

Jos olet jo ELIXIAn jäsen ja sinulla on etu käytössäsi, ei sinun tarvitse tehdä mitään, etu säilyy sinulla. 
Jos taas olet ELIXIAn jäsen, mutta et ole ottanut etua käyttöön, ota yhteys asiakaspalvelu@elixia.fi


If

Henki- ja tapaturmavakuutus Suomen Palopäällystöliiton jäsenille jopa 15 prosentin alennuksella nyt vaivattomasti verkosta. Primus-, henki- ja tapaturmavakuutuksen hankkiminen on jäsenillemme nyt entistäkin vaivattomampaa. Edullisen ja joustavan vakuutuksen voit ostaa koko perheelle verkosta: henkivakuutuskuntoon.fi.  

Primus

  • liiton neuvottelema henki- ja tapaturmavakuutus
  • vakuuttaa sinut ja perheesi erittäin edulliseen jäsenhintaan
  • antaa juuri sinulle sopivan vakuutusturvan
  • on nyt entistä helpompi hankkia netistä itsepalveluna
  • tutustu tarkemmin: henkivakuutuskuntoon.fi

Jäseneduistasi ja Ifin vakuutuspalveluista saat lisätietoja Ifin asiakaspalvelusta 010 19 19 19 (arkisin 8–20), netistä if.fi tai lähimmästä konttorista. Ifin voimassa olevat vakuutusedut näet osoitteesta if.fi/sppl.


Viking Line

Viking Lineltä erikoishinnoitellut risteilyt jäsenten vapaa-ajan matkoille.

Varaukset https://www.vikingline.fi/ tai Viking Linen myyntipalvelusta p. 0600 41577 (2 €/puh + pvm). Edullisin hinta netissä. Alennuksen suuruus vaihtelee viikonpäivän, lähtöajan, täyttöasteen ja varausajankohdan mukaan. Vuosisopimusalennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin. Etu ei ole voimassa korkeasesonkiaikoina, juhlapyhinä, eikä erikoisristeilyillä. Hintoihin lisätään reittikohtainen EU ilmastomaksu.

HUOM! Risteilykohtainen tuotetunnus mainittava varauksen yhteydessä, tunnukset ohessa:
• Helsinki–Tukholma–Helsinki / Turku–Tukholma–Turku FPKRY (Etu ei ole voimassa Turun Piknik-risteilylle)
• Helsinki–Tallinna–Helsinki, päiväristeily FPKRY
• Piknikristeily tai miniristeily Helsingistä FPKRY
• Helsinki–Tallinna–Helsinki, reittimatka FPREIT
• Autopaketti: Helsinki–Tukholma ja Turku–Tukholma/Turku–Ahvenanmaa FVRES.

Varaudu esittämään jäsenkorttisi lippuja lunastaessasi sekä laivaterminaalissa.


Ylläs-Ski

Jos sinulla on pelastusalan koulutus, olet pelastustoiminta- ja ensivastetoimintakelpoinen, osaat käyttää GPS:ää ja olet valmis uhraamaan osan loma-ajastasi palokunnan varallaoloon, olet tervetullut viettämään edullisesti lomaa Lappiin Ylläkselle (Äkäslompoloon). Hae ennen lomaasi jäsenyyttä Äkäslompolon VPK:sta. Tarjoamme sinulle ilmaisen majoituksen paloasemalla tavanomaisine mukavuuksineen sekä vapaalla suksihuoltotilat ja hissilipun. 

Yhteydenotot ja varaukset Äkäslompolon VPK, puh. 040 670 6700.


Sokos Hotels

Sokos Hotellit ja Radisson Blu -hotellit tarjoavat liiton jäsenille majoitusetuja. Tutustu hotelliketjujen tarjoamiin monipuolisiin vaihtoehtoihin. 

Sokos Hotels on Suomen kattavin hotelliketju, johon kuuluu yli 50 hotellia ja kylpylähotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Kaikki ketjun hotellit sijaitsevat aivan kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajan kohteita, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Majoituksen lisäksi Sokos Hotellit tarjoavat monipuolisia kokous- ja ravintolapalveluita, kätevästi saman katon alla. Lisätietoa: sokoshotel.fi

Radisson Blu Hotels & Resorts on kansainvälinen ja tasokas hotelliketju, joka tarjoaa asiakkailleen vain parasta. Radisson Blu -hotellit takaavat täyden asiakastyytyväisyyden sekä laadukkaan palvelun. Suomessa on seitsemän Radisson Blu -hotellia; Espoossa, Helsingissä kolme, Oulussa, Turussa ja Vaasassa. Lisätietoa: radissonblu.fi  

Jäsenedut löytyvät linkistä: https://www.sokoshotels.fi/liiton-jasenedut


St1

St1 Käteisalennuskortti
St1 Käteisalennuskortti on jokaisen tielläliikkujan vakiovaruste, jolla tankkaat aina edullisesti. Käteisalennuskortti oikeuttaa päivittäin muuttuvaan alennukseen tolppahinnoista. Alennus vaihtelee asemittain ja on aina vähintään 0,5snt/l. Kortti syötetään automaattiin ennen maksuvälinettä tai esitetään kassalla ennen maksua. Rekisteröidy ja tilaa maksuton kortti täältä.

St1-yrityskortit
St1:ltä saa myös yrityskortit kevyeen ja raskaampaan käyttöön.

Lisätietoa korteista saa St1 Asiakaspalvelusta puh: 0800 131 031 tai kortit@st1.fi.


Tallink ja Silja Line

Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold. Palopäällystöliiton jäsenenä liittyminen on sinulle ilmaista ja pääset jäsenetuna suoraan Club One Silver -tasolle. Lisää vain liittyessäsi 10735:n sopimusetunumero sille varattuun kenttään liittymislomakkeella. Jos olet jo Club One –jäsen ja Bronze-tasolla, voit lähettää sähköpostia erikoisliittymiset@tallinksilja.com, niin etu lisätään tilisi tietoihin. Ilmoitathan tuolloin Club One –asiakasnumerosi. Liity nyt Club One -kanta-asiakkaaksi osoitteessa www.tallinksilja.fi/liity-jaseneksi. Käytä liittyessäsi sopimusetunumeroa: 10735. Lisätietoja: www.clubone.fi

Etu palokunnille:
Tallink Silja tarjoaa palokunnille Tallink Silja Linen normaalihintaisista risteily- ja reittimatkoista Helsinki/Turku-Tukholma/Kappelskär reitillä 18 prosentin alennuksen, koskien henkilö- ja hyttipaikkoja, autopaikkoja sekä laivojen kokoustilavuokria.
Tallinnan reitti- ja risteilymatkoista alennus on 15 prosenttia. Tallinnan hotellipakettien laivaosuudesta alennus on 10 prosenttia. Matkavarausta tehdessä täytyy alennuksen saadakseen ilmoittaa asiakasnumero 65585.


TAHKOcom

Palopäällystöliiton jäsenillä on mahdollisuus vuokrata kolmea Tahkovuorella sijaitsevaa mökkiä erikoishintaan. Jäsenetu on 10 prosenttia kyseisen ajankohdan normaalihintaisesta mökkivuokrasta. Mökkejä on kolme ja vuokraustoiminta on järjestetty Keskusvuokraamo TAHKOcom Oy:n kautta.
Alennuksen saat koodilla tammisalo.

Linkit mökkeihin sekä varaustilanteeseen löytyvät: 

https://shop.tahko.com/M02462/TAMMISALON+SKI

https://shop.tahko.com/M02070/TAMMISALON+GOLF

https://shop.tahko.com/O04060/TAMMISALON+SLALOM

Lisätiedot: Jyri Suorsa, Tammisalon VPK,  050 518 4796, jyri.suorsa@tammisalonvpk.fi