Jäsenyys

Etusivu > Jäsenyys

Neljä ihmistä juttelee ringissä päällään palokunnan virkapuvut.
KUVA: Tunnelmia Palopäällystöpäiviltä 2023

Suomen Palopäällystöliittoon kuuluu lähes 2000 jäsentä, ja jäsenmäärä kasvaa jatkuvasti. Jäsenistömme muodostuu mm. pelastusalan päällystö- ja alipäällystötehtävissä toimivista sekä turvallisuusalan ammattilaisista, asiantuntijoista ja opiskelijoista. Myös yritykset ja yhteisöt ovat tervetulleita kannattajajäseneksi ja osaksi asiantuntijaverkostoa.

Miksi liittyä Palopäällystöliiton jäseneksi?

1

Konkreettista hyötyä
Jaamme jäsenillemme tietoa alan uutuustuotteista, tutkimuksista, mielenkiintoisista koulutuksista ja kansainvälisestä toiminnasta.

2

Valmiit verkostot ja mahdollisuus vaikuttaa
Liittoon kuuluessa pääset osaksi laajaa asiantuntijaverkostoa ja pääset vaikuttamaan turvallisuusalan kehitystyöhön. Olemme vahvasti mukana mm. yhteiskunnallisen päätöksenteon valmistelussa ja keskustelussa. Liiton jäsenenä pääset vaikuttamaan mm. mitä pelastus- ja turvallisuusalan päätöksenteossa tapahtuu niin kansallisesti kuin kansainvälisesti.

3

Rahanarvoisia jäsenetuja
Tarjoamme jäsenillemme Palopäällystöliiton ja yhteistyötahojen koulutustapahtumat jäsenhintaisina. Myös kumppanimme tarjoamista jäseneduista saat jopa tuhansien eurojen hyödyn. Säästät huomattavasti mm. vakuutus-, polttoaine-, majoitus- ja matkustuskustannuksissa.

4

Yhteisöllistä järjestötoimintaa
Järjestämme vuosittain jäsenille erilaista järjestötoimintaa, kuten Palopäällystömaratonin, MC Fire Officer -kokoontumisajot ja Palopäällystö Golf.

Valitse mieleisesi jaosto

Jäseneksi liittyessä sinun tulee valita mielenkiintosi mukaan mihin liiton kuudesta jaostosta haluat kuulua. Tutustu jaostojen toimintaan alla olevien linkkien kautta ja valitse mieleisesi:

Jäseneksi hyväksyminen ja jäsenmaksu

Jäsenhakemuksesi käsitellään yhdistyksen liittohallituksessa. Liittohallitus kokoontuu 3–6 kertaa vuodessa, joten virallinen jäseneksi hyväksyminen vie jonkin verran aikaa. Jäsenedut astuvat kuitenkin heti voimaan, kun hakemus saapuu liiton toimistolle. 

Jäsenmaksu lähetetään postitse hyväksymispäätöksen ja jäsenkortin mukana. Palopäällystöliiton jäsenyys maksaa 39 € vuodessa. Opiskelija- ja eläkeläisjäsenyys on 19,50 € vuodessa.