Uutiset

Etusivu > Uutiset > Opetusalan turvallisuuspalkinto haettavana

Opetusalan turvallisuuspalkinto haettavana

Vuonna 2005 opetusalan turvallisuustoiminnan edistämiseksi perustetun turvallisuuspalkinnon taustalla on Suomen Palopäällystöliitto yhdessä Opetushallituksen, OAJ:n, Suomen Rehtorit ry:n, aluehallintovirastojen, Pelastusopiston, Helsingin pelastuskoulun ja SPEK-ryhmän kanssa.

Opetusalan turvallisuuspalkinnon tarkoituksena on paitsi palkita hyvistä suorituksista myös kannustaa muita toimimaan turvallisuuden eteen.

Palkinnon myöntäminen

Opetusalan turvallisuuspalkinto myönnetään esimerkillisestä onnettomuuksien ehkäisytyöstä, tapahtumasta tai toiminnasta, jolla on estetty tai rajoitettu vahinkojen määrää, ansiokkaasta toiminnasta opetusalan turvallisuuden kehittämiseksi tai alan turvallisuutta edistävän laitteen, toimintatavan tai vastaavan kehittämisestä. Turvallisuuspalkinto myönnetään yhteisölle.

Varsinaisen turvallisuuspalkinnon lisäksi voidaan myöntää tunnustuspalkintoja henkilöille, työryhmille, yrityksille, yhteisöille tai laitoksille.

Palkinnon esittäminen

Vapaamuotoiset palkitsemisesitykset perusteluineen ja liitteineen palkintolautakunnalle tulee tehdä viimeistään 22.3.2024 sähköpostitse tomi.timonen(at)sppl.fi.

Palkinnon luovutus

Turvallisuuspalkinto ja tunnustuspalkinnot luovutetaan vuosittaisen Opetusalan turvallisuusfoorumin yhteydessä 6.5.2024.

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *