Uutiset

Etusivu > Uutiset > Haemme rakentamisen paloturvallisuuden kehittämisestä kiinnostunutta projektipäällikköä

Haemme projektipäällikköä rakentamisen paloturvallisuuden kehittämiseen

Haemme rakentamisen paloturvallisuuden kehittämisestä kiinnostunutta projektipäällikköä

Suomen Palopäällystöliitto etsii projektipäällikkö vastaamaan Rivitalojen yläpohjien palo-osastoinnin toimivuuden selvityshankkeen toteuttamisesta.

Projektipäällikön tehtävät

Projektipäällikkönä vastaat valtakunnallisen Palosuojelurahaston rahoittaman hankeen toteutuksesta yhteistyössä Pelastuslaitosten kumppanuusverkoston ja pelastuslaitosten kanssa. Hankkeessa selvitetään rivitalojen yläpohjien palo-osastointiin liittyviä ongelmia ja laaditaan eri toimijoille kohdentuvat konkreettiset suositukset paloturvallisuuden parantamiseksi. Hankkeen kesto on 1.1.2024–30.6.2025.

Tehtävässä korostuu moniulotteinen ymmärrys rakentamisesta ja paloturvallisuudesta. Työn menestyksellinen suorittaminen edellyttää yhteistyötaitoja, analyysikykyä, viestinnän suullisia ja kirjallisia taitoja sekä matkustusvalmiutta.

Millä vakuutat meidät?

Hyvä lähtökohta on, että Sinulla on rakennusalan ja/tai pelastusalan AMK-tutkinto, jonka kautta omaat ymmärryksen rakenteellisen paloturvallisuuden merkityksestä ja toteutuksesta. Eduksi katsotaan, että sinulla on jo kokemusta vastuullisista tehtävistä, itsenäisestä työskentelystä sekä projektin suunnittelusta ja toteutuksesta.
Olet oma-aloitteinen ja tavoitehakuinen vastuunkantaja, mutta myös hyvä tiimipelaaja. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kehittämisen intoa. Hallitset monia samanaikaisia työtehtäviä. On hyvä, jos suomen lisäksi pärjäät tarvittaessa myös englanniksi ja ruotsiksi.

Miksi Palopäällystöliitto?

Suomen Palopäällystöliitto toimii vahvalta pelastusalan arvopohjalta: inhimillisesti, ammatillisesti ja luotettavasti – yhteistyössä. Jos tahdot tehdä merkityksellistä työtä yhteiskunnan turvallisuuden puolesta, tämä voi olla juuri Sinun seuraava työpaikkasi.

Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja monipuolisen työn pelastusalan näköalapaikalla. Sinulle tarjoutuu erinomainen mahdollisuus kasvattaa omaa ammattitaitoasi, verkostoitua ja vaikuttaa ainutlaatuisella tavalla rakenteellisen paloturvallisuuden kehitykseen.

Toimipaikkamme sijaitsee Helsingissä, mutta tätä tehtävää voit hoitaa myös etänä. Tehtävä on määräaikainen ja palkka 3 800–4 200 €/kk koulutuksestasi, osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen. Käytössämme on lounasetu. Aloitus työssä on sopimuksen mukaan, mielellään helmikuun alussa.

Lisätiedot ja hakeminen

Haku tehtävään on päättynyt 21.1.2024.

Suomen Palopäällystöliitto kehittää turvallisuusalan, ennen kaikkea pelastusalan henkilöstön ammatillista osaamista ja yhteisöllisyyttä sekä toimii asiantuntijana yhteiskunnan turvallisuuden edistämiseksi. Järjestämme vuosittain noin sata koulutustilaisuutta jäsenillemme ja sidosryhmillemme, annamme lausuntoja sekä kehitämme pelastusalaa turvallisuutta yhdessä 2 000 jäsenemme kanssa.