Uutiset

Etusivu > Uutiset > Haemme viestinnän asiantuntijaa

Haemme viestinnän asiantuntijaa

Työtehtäviisi kuuluvat mm. media- ja ajankohtaistiedotteidemme ja Palopäällystö-jäsenlehtemme tuottaminen sekä some-tiliemme ja uudistettavien nettisivujemme hallinta. Osallistut tapahtumiemme ja koulutustemme suunnitteluun, markkinointiin ja järjestämiseen. Pääset toteuttamaan valtakunnallisia turvallisuuskampanjoita. Seuraat ja analysoit mediaa ja viestintäympäristöä ja olet kiinnostunut yhteiskunnallisista ilmiöistä. Kehität kokonaisvaltaisesti viestintäämme ja visuaalista ilmettämme.

Toimit liiton toiminnanjohtajan suorassa alaisuudessa ja teet tiivistä yhteistyötä asiantuntijoidemme, luottamushenkilöstömme ja sidosryhmiemme kanssa.

Toivomme sinun olevan positiivisella asenteella ja työotteella oleva viestinnän ammattilainen, joka tarttuu reippaasti toimeen.

Odotamme sinulta
  • viestinnän amk- tai korkeakoulututkintoa
  • käytännön kokemusta viestinnän kehittämisestä ja toteuttamisesta sekä monipuolisesta sisällöntuotannosta
  • sujuvaa ja oikeakielistä suomea – ja kelpoa ruotsin ja englannin osaamistasi arvostamme
  • visuaalista silmää ja mahdollisesti myös graafista osaamista
  • kykyä nopeatempoiseen työhön ja päällekkäisiin työtehtäviin
  • itsenäistä otetta työntekoon, mutta myös ratkaisukeskeisyyttä ja erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • intoa uuden oppimiseen ja osaamisesi jakamista toimialan hyväksi.
Tarjoamme sinulle

Tehtävässä pääset näköalapaikalle edistämään Palopäällystöliiton ja koko toimialan menestystä sekä luomaan turvallisuutta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoista, monipuolista ja merkityksellistä työtä pirteässä, reilun 10 hengen työtiimissämme.

Käytössämme on lounasetu ja halutessasi myös polkupyörä- tai työmatkalippuetu. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa Iso Roobertinkadulla, ja noin puolet työajasta on mahdollista tehdä etänä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Ari Keijonen, puh. 040 588 4112. Varmimmin tavoitat hänet ti 10.1. klo 9–11 tai to 12.1. klo 9.30–11.

Toivomme, että pääsisit aloittamaan mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen, CV:n ja mielellään videotervehdyksen kera viimeistään 19.1. osoitteeseen ari.keijonen(at)sppl.fi. Järjestämme haastatteluja tarvittaessa jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi.


Suomen Palopäällystöliitto kehittää jäsenistönsä osaamista ja ammatillista yhteisöllisyyttä sekä toimii asiantuntijana yhteiskunnan turvallisuuden edistämiseksi. Järjestämme vuosittain noin sata koulutustilaisuutta, annamme lausuntoja sekä kehitämme pelastusalaa ja edistämme turvallisuutta yhdessä asiantuntija- ja sidosryhmiemme sekä 2000 jäsenemme kanssa.

Lataa ilmoitus tästä, haemme viestinnän asiantuntijaa (pdf)