Uutiset

Etusivu > Uutiset > Haemme projektipäällikköä hybridiuhkiin varautumiseen

Haemme projektipäällikköä hybridiuhkiin varautumiseen.

Haemme projektipäällikköä hybridiuhkiin varautumiseen

Suomen Palopäällystöliitto etsii projektipäällikköä Pelastustoiminnan valmiuden turvaaminen hybridiuhissa -hankkeelle.

Palosuojelurahasto on myöntänyt rahoituksen kaksivuotiselle hankkeelle, jonka tarkoituksena on kehittää pelastuslaitosten osaamista hybridiuhkien ennakointiin, tunnistamiseen ja torjuntaan sekä kehittää verkostorakenteita paremman tiedonvaihdon takaamiseksi pelastuslaitosten välillä.

Hankkeessa toimitaan yhteistyössä Laurea-ammattikorkeakoulun ja neljän pilottipelastuslaitoksen kanssa.

Etsimme projektipäällikköä vastaamaan hankkeen toteutuksesta. Hankkeen toteutukseen osallistetaan mahdollisimman laajasti eri viranomaisyhteistyötahoja niin valtakunnallisesti kuin alueellisesti. Näitä yhteistyötahoja ovat poliisi, Hätäkeskuslaitos, sosiaali- ja terveystoimi, Puolustusvoimat, Kyberturvallisuuskeskus ja Hybridiosaamiskeskus.

Projektipäällikön keskeisiä tehtäviä hankkeessa ovat nykytila-analyysi hybridiuhista ja niiltä suojautumisesta pelastustoiminnassa, sen testaamisen käytettävän mallin kehittäminen ja pilottilaitoskohtaiset koulutustilaisuudet. Näiden koulutustilaisuuksien teemat ovat:

  • Hybridivarautumisen nykytila
  • Tilannekuvan luominen ja jakaminen
  • Yhteistyömallin rakentaminen
  • Testausmallin kehittäminen

Etsimältämme projektipäälliköltä toivomme oma-aloitteista työotetta, kokemusta projektityöskentelystä ja verkostoyhteistyöstä soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja pelastustoimen tuntemusta asiantuntemusta hybridiuhkien torjuntaan ja varautumisen harjoitustoimintaan liittyen riittäviä tietoteknisiä taitoja ylläkuvattujen tehtävien suorittamiseen.

Miksi Palopäällystöliitto?

Suomen Palopäällystöliitto toimii vahvalta pelastusalan arvopohjalta: inhimillisesti, ammatillisesti ja luotettavasti – yhteistyössä. Jos tahdot tehdä merkityksellistä työtä alan osaamisen ja yhteisöllisyyden sekä yhteiskunnan turvallisuuden puolesta, tämä voi olla juuri Sinun seuraava työpaikkasi.

Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja monipuolisen työn pelastusalan näköalapaikalla. Sinulle tarjoutuu erinomainen mahdollisuus kasvattaa omaa ammattitaitoasi, verkostoitua ja vaikuttaa alan kehitykseen.

Toimipaikkasi sijaitsee Helsingissä, mutta hankkeessa on etätyömahdollisuus. Tehtävä on määräaikainen, ja palkka on 3 800–4 200 €/kk koulutuksestasi, osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen. Käytössämme on lounasetu. Aloitus työssä on sopimuksen mukaan.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Mikko Poutala puh. 044 7225 112. Varmimmin tavoitat hänet 10.1. klo 13–16, 12.1. klo 9–11 ja 16.1. klo 14–16.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 21.1.2024 osoitteeseen mikko.poutala@sppl.fi. Haastattelut pyritään järjestämään mahdollisimman pian.

Suomen Palopäällystöliitto kehittää turvallisuusalan, ennen kaikkea pelastusalan henkilöstön ammatillista osaamista ja yhteisöllisyyttä sekä toimii asiantuntijana yhteiskunnan turvallisuuden edistämiseksi. Järjestämme vuosittain noin sata koulutustilaisuutta jäsenillemme ja sidosryhmillemme, annamme lausuntoja sekä kehitämme pelastusalaa turvallisuutta yhdessä 2 000 jäsenemme kanssa.