Opintopäivät

Etusivu > Road Rescue 2023

Road Rescue 2023

Turvallisuuskeskus, Ilmailuopistontie 226, Pori, 28540

Imoittautuminen päättyy

Ilmoittaudu
Road Rescue -koulutus järjestetään 4.10.2023 ja 5.10.2023 kahtena samansisältöisenä koulutuspäivänä Turvallisuuskeskuksessa (Länsi-Suomen pelastusharjoitusalue) Porissa.  
 
Henkilöautojen ja raskaiden ajoneuvojen tekninen kehitys on nopeaa ja liikenteessä on yhä enemmän sähkö-, hybridi- ja kaasuajoneuvoja. Kaikki tämä vaikuttaa pelastustoimintaan ja lisäksi esimerkiksi korirakenteet ovat entistä vahvempia. 
 
Koulutuksessa käsitellään jatkuvasti uusiutuvan autoteknologian pelastustoiminnalle asettamia vaatimuksia sekä potilaan turvallista siirtämistä. Tapahtumassa päästään myös harjoittelemaan uusilla Renault- ja Dacia-henkilöautoilla. Harjoitukset järjestetään ryhmissä rastikoulutuksena.

Kouluttajina toimivat kokeneet tieliikennepelastamisen asiantuntijat eri pelastuslaitoksilta. Rastien aiheet (muutokset mahdollisia):
- Nykyaikainen auto ja pelastustekniikat
- Henkilöauton kylkikolari, ketjuveto ja kyljen avaus
- Linja-auto kyljellään, nosto ja varmistus, triage
- Potilaan siirtovalmistelut, erilaiset siirrot

Osallistuminen 
Koulutukseen otetaan 40 henkilöä/päivä ilmoittautumisjärjestyksessä. Varmista paikkasi ajoissa.
 
Koulutuksen hinta on 395 euroa/henkilö. Osallistumismaksu sisältää osallistumisoikeuden tilaisuuteen ja ohjelman mukaiset tarjoilut. Osallistujilla on myös mahdollisuus majoittua edeltäväksi yöksi 2-hengen huoneissa hintaan 30 euroa/henkilö. Majoitus varataan ilmoittautumisen yhteydessä.

Käytännön osuuden rastikoulutuksissa tulee käyttää tieliikennepelastamiseen soveltuvia asianmukaisia suojavarusteita, jotka osallistujat tuovat tullessaan koulutukseen. Huomioithan, että Palopäällystöliitto ei vakuuta osallistujia.
 
Peruutusehto 
Alle 21 vuorokautta ennen tilaisuutta perutuista ilmoittautumisista veloitamme 50 prosenttia tilaisuuden hinnasta/peruttu osallistuminen. Alle 7 vuorokautta tai kokonaan perumatta jätetyistä paikoista veloitamme tilaisuuden hinnan kokonaisuudessaan.

Lisätiedot 
Lisätietoja koulutuksesta antaa koulutuspäällikkö Pasi Uurasmaa pasi.uurasmaa@sppl.fi tai puhelimitse 0440 350 112.

08.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
08.45 Avaus, orientaatio päivän sisältöön ja turvaohjeet
09.15 Rastikoulutus 1
10.45 Tauko
11.00 Rastikoulutus 2
12.30 Lounas
13.15 Rastikoulutus 3
14.45 Tauko
15.00 Rastikoulutus 4
16.30 Päivän yhteenveto ja lähtökahvit
Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.