Opintopäivät

Etusivu > Road Rescue 2023

Road Rescue 2023

Turvallisuuskeskus, Ilmailuopistontie 226, Pori, 28540

Ilmottautuminen päättyy

Ilmoittaudu

Road Rescue -koulutus järjestetään 10.5.2023 ja 11.5.2023 kahtena samansisältöisenä koulutuspäivänä Turvallisuuskeskuksessa Porissa.  
 
Henkilöautojen ja raskaiden ajoneuvojen tekninen kehitys on nopeaa ja liikenteessä on yhä enemmän sähkö-, hybridi- ja kaasuajoneuvoja. Kaikki tämä vaikuttaa pelastustoimintaan ja lisäksi esimerkiksi korirakenteet ovat entistä vahvempia. 
 
Koulutuksessa käsitellään uuden autoteknologian (NCT) pelastustoiminnalle asettamia vaatimuksia sekä potilaan turvallista siirtämistä. Harjoitukset järjestetään pienissä ryhmissä rastikoulutuksena. 

Osallistuminen 
Yhteen koulutuspäivään otetaan 40 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus on ollut suosittu. Varmista paikkasi ajoissa. 
 
Koulutuksen hinta on 395 euroa/hlö. Osallistumismaksu sisältää osallistumisoikeuden tilaisuuteen ja ohjelman mukaiset tarjoilut.

Voit myös majoittua alueen parakissa edeltävän yön 2-hengen huoneessa. Majoituksesta veloitamme 30 euroa/hlö.

Käytännön osuuden rastikoulutuksissa tulee käyttää tieliikennepelastamiseen soveltuvia asianmukaisia suojavarusteita, jotka osallistujat tuovat tullessaan koulutukseen. Huomioithan, että Palopäällystöliitto ei vakuuta osallistujia.
 
Peruutusehto 
Alle 21 vuorokautta ennen tilaisuutta perutuista ilmoittautumisista veloitamme 50 prosenttia tilaisuuden hinnasta/peruttu osallistuminen. Alle 7 vuorokautta tai kokonaan perumatta jätetyistä paikoista veloitamme tilaisuuden hinnan kokonaisuudessaan.

Lisätiedot 
Lisätietoja koulutuksesta antaa koulutuspäällikkö Pasi Uurasmaa (pasi.uurasmaa(a)sppl.fi tai 0440 350 112).  

Ohjelma on sama molempina päivinä ja se julkaistaan mahdollisimman pian.